Limba română, întrebare adresată de evelyn21, 8 ani în urmă

Compunere despre Educație.
să fie de o foaie de caiet mare(studențesc).
plzz

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Estela00
4
Educația

Educația este sfântă. Fără educație, omenirea ar fi pierdută. Ea este cheia către un viitor, către inteligență. Educația este sfântă, ascunsă printre paginile cărților și antrenând creierul. Educația îți deschide ochii către o lume nouă, te conduce căre tainele lumii, către logică și către o viață frumoasă.
Educația te face un om mai bun și îi inspiră pe cei din jurul tău să fie la fel. Educația se cultivă în capul tuturor prin ajutorul școlii și a cărților. Se cultivă o sămânță care crește și crește până ajungi un geniu. Educația este viața, este iubirea, este creierul și este viitorul. Educația îți cultivă și îți asigură un viitor strălucitor și plin de succese. Educația trebuie începută de mic copil, pentru a fi capabil de a înțelege și a învăța. Învățatul ne ajută pe toți, ne crește, ne uimește și ne arată tainele sale. Științele se ascund peste tot, prin rafturile prăfuite umplute de cărți, prin cuvintele pierdute din sala de clasă, prin paginile albe ale cărții si prin cuvintele lăsate de pix pe foile albe. Fără educație am fi animale, neștiind să vorbim, să citim, să scriem sau să gândim. Educația este sfântă, protectoarea oamenilor și a minților.

evelyn21: mersi
Estela00: Cu drag :)
Răspuns de Utilizator anonim
2
Educația este foarte imporatanta.Dar de ce?Pentru ca ne ajuta in viata sa ne descurcam si sa ne comportăm civilizat.Educația ne ajuta si sa invatam mai usor si sa ne descurcam in societate.De obicei,părinții sau cineva din familie ne ofera asa zisa educație.Dar unii copii nu au parte de asa ceva din cauza părinților care nu sunt intereseti de ei,si care la rândul lor nici nu au educația lor.De aceea unele persoane se descurcă mai greu si nu au multa scoala si nu sunt capabile de mai mult.Daca ai o educați buna esti un om cu cei 7 ani de acasa.Cel mai bun lucru este sa iti spună cineva ca esti un om educat!

evelyn21: mersi
Utilizator anonim: cu drag!!! :))))
Alte întrebări interesante