Religie, întrebare adresată de cojocariumariadenisa, 8 ani în urmă

compunere despre Galileea ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de AIKOchan
1

Răspuns:  În acel timp, îngerul Gabriel a fost trimis de Dumnezeu într-o cetate din Galileea, al cărei nume era Nazaret, 27 la o fecioară logodită cu un bărbat, al cărui nume era Iosif, din casa lui David. Iar numele fecioarei era Maria. 28 Și, intrând la ea, i-a spus: «Bucură-te, o, plină de har, Domnul este cu tine!».

29 Ea s-a tulburat la acest cuvânt și cugeta în sine ce fel de salut ar putea fi acesta. 30 Însă îngerul i-a spus: «Nu te teme, Marie, pentru că ai aflat har la Dumnezeu! 31 Vei zămisli și vei naște un fiu și-l vei numi Isus. 32 Acesta va fi mare: va fi numit Fiul Celui Preaînalt și Domnul Dumnezeu îi va da tronul lui David, tatăl său; 33 și va domni peste casa lui Iacob pe veci, iar domnia lui nu va avea sfârșit».

34 Maria a spus către înger: «Cum va fi aceasta, din moment ce nu cunosc bărbat?». 35 Răspunzând, îngerul i-a spus: «Duhul Sfânt va veni asupra ta și puterea Celui Preaînalt te va umbri; de aceea, sfântul care se va naște va fi numit Fiul lui Dumnezeu. 36 Iată, Elisabeta, ruda ta, a zămislit și ea un fiu la bătrânețe, și aceasta este luna a șasea pentru ea, care era numită sterilă, 37 pentru că la Dumnezeu nimic nu este imposibil».

38 Atunci, Maria a spus: «Iată slujitoarea Domnului: fie mie după cuvântul tău!». Și îngerul a plecat de la ea.  toate acestea s-au intamplat in Galileea


cojocariumariadenisa: mulțumesc
Alte întrebări interesante