Limba română, întrebare adresată de eva353, 8 ani în urmă

compunere despre gasirea unei fotografii.dau coroana​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de narcisuca200
0

Răspuns: Într-o drumeție

Explicație:Se apropie sfârșitul de an școlar. Doamna noastră dirigintă a spus sa mergem într-o drumeție un pădure. Zis si făcut. Toti copii ne-am luat un rucsac si am pornit la drum . In padure era un copac mai mare ca toti . Noi am mers la acel copac , deoarece nouă ni s-a părut interesant . Lângă copac era o fotografie cu un castel vechi . Era foarte interesanta si părea că era din anii 80(1980). Doamna dirigintă a spus că această poza putem să o păstrăm în sala e clasa . A fost o drumetie frumoasă.

Răspuns de aleckandra
0

Fotografia Adevărului

Eu am aflat cand aveam de abia 3 anișori ca mama mea a murit la înmormântarea ei am plâns cu toti .

După un an, tatăl meu sa căsătorit cu o femeie Maria,care avea foarte mare grija de mine.Peste câțiva ani am inceput sa o urăsc deoarece tata stătea doar cu ea si pe mine nu ma baga nimeni decât o fata, care era colega mea de banca . Ea mi a spus că trebuie să mă răzbun si ca trebuie sa ma imbrac in hainele mamei mele moarte ca sa o speri, dar în aceste haine trebuia sa ma imbrac noaptea cand dormea ea.Dupa ce am speriat-o am fugit si nu ma vazut.Am incercat si a doua noapte , fiind convinsă că o sa se sperie din nou . Nu a fost deloc asa cum credeam ,ba mai mult m-a surprins și a rupt hainele în care eram îmbrăcată.AM PARTICIPAT SI LA UN CONCURS DE INOT LA CARE L-AM RUGAT PE TATAL MEU SA VINA ,DAR ACESTA NU A VENIT DIN CAUZA CA MARIA ERA GRAVIDA .

DUPA ASTA IN DULAP AM GAZIT O FOTOGRAFIE IN CARE ERA MARIA CU TATAL MEU IMPREUNA LA O PLAJA SU SCRIA PE SPATE DATA IN CARE M-AM NASCUT. AM PLECAT LA BUNICA ME A CARE STIA MULTE DESPRE MAMA SI A SPUS CA EA LA INSELAT PE TATAL MEU DUPA CE S-AU CASATORIT SI CA EU NU SUNT FATA LUI.AM RAMAS SOCATA.

DUPA PATRU LUNI FAMILIA ERA PERFECTA SI NU MAI AVEAM SECRETE SI DE ABIA ASTEPTAM SA MA JOC CU FRATELE MEU, BEBELE MARIEI ERA BAIETEL.

Alte întrebări interesante