Biologie, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

compunere despre inportanta dintilor

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de toniha5lau
6
Cam toata lumea a avut odata dinti, la multi oameni le-au cazut,cea ce nu este bine de loc. Dinti sunt foarte folositori atunci cand vrei sa mananci o mancare solida sau mai ales cand vrei sa zambesti sau sa faci o poza. Pentru ati tine dinti sanatosi si curati, eu iti sugerez sa ii speli de 2 ori pe zi. O gramada de oameni si-ar dori sa aiba dinti inapoi dar nimeni nu isi poate recapata dinti daca nu cu o operatie. Eu iti sugerez sa ai grija de dinti tai atat timp cat ii ai. Crede-ma, nu vrei sa ramai fara dinti.
Răspuns de andristudor
4
Toata lumea isi doreste dinti sanatosi, curati si o respiratie proaspata. Pentru a le obtine, nu trebuie depus un efort prea mare. Trebuie doar sa tii cont de simpla si obisnuita igiena dentara, la care se adauga un consult periodic la medicul stomatolog. Despre toate acestea vom vorbi pe larg, astfel incat sa fie pe intelesul tuturor cat de usor se mentine igiena dentara, o data ce stii sa o mentii corect si corespunzator.

Igiena dentara consta in trei pasi: periajul dentar, folosirea atei dentare si folosirea apei de gura. Nu te speria! In maximum 5-6 minute ai terminat toata treaba!
Alte întrebări interesante