Limba română, întrebare adresată de Anikó14, 9 ani în urmă

compunere despre o intamplare petrecuta in timpul unei pauze

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de masterTOP
5
                                             bataia secolului 

"  a inceput pauza.
toti colegii fugeau inspre curte,care mai de care in fuga.toti se jucau fotbal,baschet,prinsea',etc.,doar cineva statea singur in fata intrarii de la scoala.si cand vroia sa se ridice,a dat cu spatele,si l-a calcat pe unul dintre colegi,care s-a enervat foarte tare,de l-a trantit la pamant,si vroia sa-i traga cativa pumni,dar doamna profesoara l-a oprit chiar la timp...si desigur,ca a fost foarte tare pedepsit si de profesoara,si de parinti.

asta e pedeapsa fiindca bati."

sper ca te-am ajutat!


masterTOP: (sunt masterTOP) TE ROG,COROANA:)
alealexa45: Buna! Uite care-i treaba ... sper sa nu te superi.Am vazut adesea ,la unele raspunsuri forma aceasta"vroia",aceasta forma este gresita conform gramaticii limbii romane. Dar,puteti inlocui cu aceste forme:"voi","voia". Multumesc!
masterTOP: (sunt masterTOP) MERSI PENTRU CORONITA
alealexa45: Ok,dar asta nu te scuza...
Răspuns de alealexa45
5
Era pauza. Aproape toti copii stateau in clasa si repetau la matematica...numai un copil m-ai neastamparat era pe afara. Alerga si tot alerga...pana cand s-a impiedicat de o piatra si si-a sclantit piciorul. Toti copii eram foarte impacientati. Dar a trebuit sa intram in clasa si sa dam tes.Copilul respectiv se bucura ca nu a m-ai dat test la materia pe care o ura cel mai mult...matematica.
Alte întrebări interesante