Limba română, întrebare adresată de Vicky1978, 9 ani în urmă

Compunere despre o intamplare petrecuta pe un vapor sa fie originala dau coroana REPEDE!!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Vulpita16
123
Pe vapor

Eram la mare,pe vapor,cu mama si tata.Era cel mai mare vapor pe care il vazusem.
In timp ce priveam marea,am zarit un peste auriu.Ramasesem uimita!I-am tras pe mama si pe tata de mana sa vada uimitorul Peste Auriu.
Dupa ceva timp,nu mai era acolo.Eram tare speriata.Credeam ca l-a mancat un rechin.Cum am ajuns la concluzia aceasta,le-am spus si parintilor.
Razand,ei mi-au spus ca nu exista rechini in mare.Eu am respirat usurata ca nu existau,dar tot nu intelegeam ce s-a intamplat cu el.
Luasem aparatul de fotografiat,asteptand sa apara.Spre marea mea uimire aparuse!Imediat i-am facut o poza.Dupa ce m-am uitat cum a iesit,am vazut cat de bine a iesit in poza.
Le aratasem si parintilor.Si lor li se parea o poza perfecta!
Ce zi minunata pe vapor!!!Voi mai trece prin aceste experiente,poate chiar unele noi,pe vapor!!!!





Succes la scoala!!!❤❤❤
Răspuns de Alintata2004
52
Eu cu familia am plecat într-o croaziera pe cel mai luxos vapor .
Dupa mult drum de mers cu taxiul am ajuns la portul de unde trebuia sa plecam in croaziera pe vas . Urcand pe vapor o doamna ne conduce la camerele noaste ca sa ne instalam dupa ce neam dus bagajele in camere eu incep sa excsaminez tot vaporul de la un capat la altul pe holul unde ducea spre camere am vazut niste pliante pe care scria ce pute gasi pe vapor si ce activitati se practica . Afland ca pe vapor este piscina , sala de sport sala de mese , spa etc.
Landumi crema pentru protectie inpotriva soarelui si mer spre piscina unde miam facut niste prieteni uitand de griji si ca trece timpul ma trezesc ca sa terminat croaziera si ca trebuie sa mergla scoala . A fost o croaziera de neuitat.
Alte întrebări interesante