Limba română, întrebare adresată de RSU, 9 ani în urmă

Compunere despre/pentru mama.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de MoniiBadea
12
Draga mama , esti unica persoana care are cu adevarat grija de mine . Inca din prima clipa in care m-am nascut ai fost cea mai buna prietena a mea , ai avut mereu incredere in mine desii poate eu te-am dezamagit . Mereu ai fost mandra de mine desii poate am dat-o in bara . Te iubesc pentru ceea ce faci , pentru faptul ca esti unica fiinta care ma iubeste de cand ma nasc pana mor. esticea mai speciala persoana , esti unica care indiferent de situatie imi aduce un zambet pe buze . Inainte de mama mea , esti prietena mea .  „Prima dată când am deschis ochii, te-am văzut pe tine MAMĂ. Acum, că m-ai crescut sunt fericită că mi-ai dat viaţă şi vreau să îţi multumesc! Te iubesc !
Răspuns de janinnecristea1
18
                                           Tot ce am eu, mama

Daca nu ar fii ea, nu as fii nici eu. De asta este asa de speciala. Eu sunt parte din ea, ea e parte din mine...
Mama mereu ma va iubii indiferent de situatie ( adica chiar daca iau o nota mica sau fac ceva gresit ea mereu ma va iubii enorm) Daca cineva m-ar intreba ce este mama pentru mine ei bine mi-ar da lacrimile si as zice sa nu ma mai puna niciodata sa raspund la intrebarea asta. Ca pe mama nimeni ,niciodata nu poti zice cat de mult o iubesti sau ce inseamna ea pentru tine. Pur si simplu nu poti sa exprimi asa ceva in cuvinte.                                      
De mica ma suportat . Mi-a suportat plansetele , cererile, notele sub asteptarile ei si multe altele. Cand o dezamageam simteam ca o parte din imima mea s-a spulberat. Dar cand o faceam mandra si fericita .... ei bine nu pot spune cat de fericita eram. 
Pentru asta este viata, sa ne iubim mama , deasemenea si tatal neconditonat si sa ne pretuim unii pe altii. 
    SPER CA TE-AM AJUTAT =)

janinnecristea1: Coronita?
RSU: Da
Alte întrebări interesante