Limba română, întrebare adresată de armashalla75, 8 ani în urmă

compunere despre prietenil adevărat​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de GeoBodeaaa
2
Prietenia adevarata este ca o floare rara, asa cumprietenul adevarat ... este cel care te accepta asa cum esti si te ajuta sa fii mai bun.
Prietenul adevărat este persoana care nu sta cu bratele incrucisate atunci cand treci prin momente dificile, ci iti acorda sprijin neconditionat, fara sa astepte nimic in schimb...este persoana care te intelege atat de bine si care iti da impresia ca aveti aceleasi orizonturi, ca priviti in aceeasi directie...este persoana cu care poti sa-ti impartasesti gandurile si care se bucura pentru tine chiar si pentru lucrurile marunte.
Nu-mi trebuie multi prieteni, imi este de ajuns chiar si un singur prieten adevarat
Răspuns de gudimaariana76
2

Răspuns:

Prietenia adevarata este mai presus decat o prietenie simpla, deoarece poti sa ai sute si mii de prieteni obisnuiti dar prietenia adevarata exista doar una, intre tine si prietenul tau care te ajuta la greu, este mereu alaturi de tine, nu iti divulga secretele, etc. Daca ai un prieten adevarat nu iti mai trebuie nimic in viata. Daca prietenul tau este gata de orice pentru tine pretuiestel ca pe soarele de pe cer si ca pe o floare a soarelui.

Nu uitati prietenul adevarat la nevoie se cunoaste!

Cu placere

Alte întrebări interesante