Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

Compunere despre profesia preferata.Eu vreu sa devin design vestimentar.in compunere trebuie sa scriti de ce va place profesia aceasta si ce presupune ea.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
30
Meseria mea preferata este designer vestimentar.Mie îmi place profesia aceasta încă de la vârsta de 5 ani(cât vrei tu).Am moștenit pasiunea aceasta de la mama (cine vrei tu).Meseria aceasta presupune foarte multa atenție.Daca nu voi fi atent voi greși .Dacă va fi nevoie voi lucra pana noaptea doar sa îmi iasă o haina extraordinara.
Eu voi iubi mereu aceasta meserie!

Utilizator anonim: ms
Utilizator anonim: ok
Răspuns de marcela16
31
De mică mi-am dorit sa devin design vestimentar. Am fost mereu fascinata de modă și în general de ce presupune această meserie. Îmi desenam pe caiet tot felul de modele de îmbrăcăminte, încât cei din jurul meu rămâneau uimiți de talentul meu. Și dacă tot mi-am dorit acest lucru, am urmat cursuri specializate pentru a-mi dezvolta cât mai mult talentul. Încă de la primele cursuri am fost remarcată și mi s-au propus contracte de case mari de modă, cum ar fi Casa de Modă Versace. Am acceptat încântată pentru că făceam ceea ce tot timpul mi-am dorit, și anume să lucrez pentru o casă de modă de talie internațională.

marcela16: Mulțumesc frumos
Utilizator anonim: Eu iti multumesc!!!
marcela16: Mulțumesc
Alte întrebări interesante