Limba română, întrebare adresată de gabrielaioana1980, 8 ani în urmă

compunere despre responsabilitate,urgent să fie mare​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de banana8771
1

Răspuns:

Responsabilitatea

Cum știți responsabilitatea este o

prima privire spre adulți. Daca n-ar avea responsabilitate nu ar putea să ne crească pe noi ,copii.Dar nici noi copii nu suntem indiferenți.Daca n-am avea responsabilitate, n-am merge la școală,nu ne-am face temele și n-am avea curajul sa mergem înainte spre visul nostru.Ca să mergem înainte trebuie sa avem responsabilitate , într-un fel daca avem responsabilitate avem și curaj

Aproape toată lumea a văzut, măcar o dată, imagini cu spectaculoasele fântâni arteziene din fașa hotelului Bellagio, din Las Vegas. Imaginea apei care dansează a devenit celebră pe tot globul. Cel puțin la fel de cunoscute ar trebui să fie și Principiile Bellagio. Legătura dintre ele și show-ul acvatic din Las Vegas este una simplă, dar esențială: apa. Felul în care o utilizăm și ne bucurăm de ea, modul în care îi creăm și protejăm infrastructura care ne ajută să o folosim și cât de responsabili suntem în relația cu ea.

Cum vedeți dacă suntem responsabili avem grija și de frumoasa noastră planetă albastră.Responsabilitatea este un atu nu doar pentru noi și pentru cei din jurul nostru Fiecare este responsabil de felul cum se intrebuinteaza in aceasta viața.


gabrielaioana1980: multumesc <3
banana8771: Cu plăcere!
Alte întrebări interesante