Studii sociale, întrebare adresată de ellecryssanthander, 8 ani în urmă

Compunere despre sănătate
1. Impactul nerespectarii igienii personale asupra sănătății !
2. Puteți inclusiv să raportați la situația globală (Covid-19)
3. Propuneri și sugestii referitor la regimul alimentar corect
4. Consecințele nerespectării regulilor sanitar-igienice.
Etc.
În 30-50 rânduri .

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Acantha
1

Răspuns:

Igiena este foarte importantă pentru noi însăși ca oameni. Un mediu curat cât și un corp curat sunt esențiale pentru ca organismul nostru, mai ales psihicului.

Dezinfectarea mâinilor de câte ori am ajuns acasă, spălarea pe față și pe mâini, evitarea atingerii feței sunt esențiale într-o perioada de pandemie. Curățarea de câte ori e nevoie a locuinței este necesară de asemenea. Nu putem trăii sănătos dacă locuim într-un mediu toxic, deci și acesta este foarte important. Dacă nu învățăm să fim niște persoane responsabile și să ne respectăm corpul atunci acesta va avea de suferit. Mii de bacterii și viruși ne pot afecta oricând sistemul imunitar, chiar dacă nu ne dăm seama. Alimentația este de asemenea extrem de importantă, trebuie sa evitam băuturile carbogazoase ce conțin extrem de mult zahar, fast-food-urile ce sunt un adevărat inamic contra corpului nostru, dulciurile, alimentele procesate. Toate acestea pot duce la boli grave, ce ne afectează atât fizicul cât și psihicul. Toate acestea nu aduc nimic benefic organismului nostru, iar cu timpul e posibil sa ajungem într-un punct din care să nu mai putem scăpa ușor. Sportul zilnic este de asemenea esențial, un stil de viata sedentar nu va aduce nimic bun organismului. Este mai bine să te străduiești 30 de minute decât să te chinui o viață întreagă cu diverse boli ce pot apărea.

O minte sănătoasă într-un corp sănătos!

Explicație:

Cred ca sunt mai mult de 30-50 de rânduri, dar nu m-am putut oprii. Chiar m-a atras subiectul, poți sa scrii tu datele care ți se par mai importante dacă e prea mult. Succes!


ellecryssanthander: mersi mult . Ai scris foarte frumos
Alte întrebări interesante