Limba română, întrebare adresată de Hdhdjjdjd, 9 ani în urmă

Compunere despre spiridusi.


Utilizator anonim: vrei niste informatii despre ei sau o povestioara inventata?

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
13
                                                Pitic

Spiridusii sunt    niste ''entitati'' foarte prietenoase, ori de cate ori cand te intalnesti cu unul totusi ai grija sa nu ii  insulti inaltimea, caci altfel va fi foc si para de tine, nu uita,,Cei mari cad repede intotdeauna'', iar tu vei fi mereu cel mare pentru ei.  Cu un spiridus te poti juca fel si fel, doar .. ai grija, te va bate de fiecare data la de-a v-ați ascunselea. Sunt foarte iubitori si le place sa isi    distribuie iubirea daca este reciproca, deseori le place sa deseneze si sa isi  expuna arta. Desi cu atatea calitati, spiridusii sunt si foarte sensibili, sunt micuti, dar au o inima mare.
In concluzie,  cel mai bun prieten al unui om  poate sa fie un spiridus, datorita inimii acestora, caracterului si sufletului, toate trei fiind exceptionale.

mimirunica: cum fr scrii compuneri asa frumoase
mimirunica: esti cel mai tare
Răspuns de Utilizator anonim
6
                                                      Spiridusii

∅ Spiridusii sunt niste creaturi magice si fascinante de dimensiuni reduse existente doar in povesti sau filme / desene animate. Spiridusii sunt foarte glumeti , neastamparati si deseori malefici ce ajuta de obicei personajele negative prezentate in basme (Vrajitoare etc).
∅ Spiridusii desi par dragalasi la prima vedere sunt foarte neastamparati si rai, foarte asemanatori cu niste copii imaturi si se enerveaza foarte usor daca se ia cineva de statura (inaltimea) lor. 
 Acestia sunt spiridusi , niste fiinte magice fara astampar.
 
Mult noroc!  
Alte întrebări interesante