Limba română, întrebare adresată de maximviorica90, 8 ani în urmă

Compunere despre un coleg pe nume Cosmin care nu ii place scoala si ii place jocurile pe calculator. Are ochi albastri si parul saten

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Nico150
0
Cosmin

Oare ce e atât de interesant la acele jocuri? El nu își face temele sau altceva legat de scoala. Dar totuși, își bate joc de ochii lui albaștri ca marea. Va ajunge sa piardă multe astfel.

Dar de ce ? Nu înțeleg. Probabil ca nu voi înțelege niciodată. Scoala este atât de frumoasă! Îți faci prieteni noi, socializezi. Te poți chiar și juca în natura. Asta e opinia mea. În orice caz, Cosmin are multe de pierdut.

Astfel poate ajunge chiar și repetent. Cel puțin așa gândesc eu.

O mai poți completa. Sper ca te am ajutat!
Răspuns de MariaGheorghiu1234
1
Pe colegul meu de banca îl cheamă Cosmin.El este scund, are ochii albaștri și părul saten.El urăște școala și îi plac jocurile pe calculator.Este adesea certat, însă băiatului nu ii pasa prea tare.La școală nu o duce prea bine, fiind mereu ultimul.
Ușor-usor, părinții au început să-i "taie" băiatului accesul la calculator, fiind convinși că acesta este motivul principal pentru care nu învață, si au avut dreptate.Baiatul, fiind curios si plictisit a deschis un roman.Asa, s-a aventurat in lumea Cartilor și a început sa citească.Si-a făcut părinții mândri, și a realizat ca dacă “n-ai carte, n-ai parte!"
Alte întrebări interesante