Limba română, întrebare adresată de gabrielzahan, 7 ani în urmă

compunere despre vulnerabilitate și nevulnerabilitate,,,,,,dau coronă ,am nevoie rapid de răspuns va rogggggg​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de miha0825
1

Răspuns:

Vulnerabilitatea reprezintă o slăbiciune cu care ne putem confrunta la un moment dat. În opinia mea, important este să fim curioși să descoperim în noi puterea necesară de a trece de vulnerabilitate.

În primul rând, este bine să ascultăm persoanele vulnerabile și să le oferim ajutor. De exemplu, o persoană dorește să ne spună o situație dificilă prin care a trecut. Înțelegând mesajul pe care îl transmite, ajungem de fapt la ceea ce avem nevoie în acel moment.

În al doilea rând, sunt evenimente în viață neprevăzute. De exemplu, pierderea unei persoane dragi. Alteori avem de-a face cu anumite cuvinte ale celorlalți care ne creează o stare vulnerabilă.

Nevulnerabilitatea reprezintă din punctul meu de vedere, inversa vulnerabilității. Mai exact o persoană care un caracter și o personalitate puternică, neinfluențabilă și care este capabilă de confruntarea unei situații dificile.

Sper că te-am ajutat făcând referire la tema dată, este strict opinia mea! Eseu de tip argumentativ, mai poți adauga argumente si exemple la "Nevulnerabilitatea". Succes pe mai departe!


gabrielzahan: ști cumva cum pot da copiere la tot ce ai scris
gabrielzahan: apropo
gabrielzahan: ms
gabrielzahan: de răspuns
miha0825: Cu drag! Copiere nu cred că poți face.
gabrielzahan: ok
gabrielzahan: asta e
gabrielzahan: în ce clasa ești,am văzut că faci probleme la mate grele rău de tot
Alte întrebări interesante