Limba română, întrebare adresată de db331171p4ghup, 8 ani în urmă

Compunere despre ziua dragostei!! Pana diseara va rog!
Sa mu fie plagiata, si sa fie de minim 10 randuri (faceti si de 9 ca le lungesc eu) primiti follow, 50 de puncte, coroana!!! ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de eddyneagu2121
1

Iubirea este cel mai frumos sentiment pe care îl primeşti sau îl dăruieşti unei persoane.Fără iubire nimic nu ar exista... Atunci când iubeşti simţi că ai totul...Pentru iubire ai fi în stare să faci orice.Iubirea este atunci când greşeşti iar prietenul tău îţi spune că nu s-a întâmplat nimic.Atunci când iubeşti îți dai totul pentru anumite persoane iar viața ta depinde de ele atunci poți spune că iubești cu adevărat.Iubirea niciodată nu a avut vârstă,nu are şi nu va avea...Iubirea iartă mereu! Nu judecă niciodată! Ea te poate face un om mai bun, poate schimba totul! Nu trebuie să renunţi de la prima încercare,fiecare eşec este o lecţie de viaţă.Iubeşte şi vei fi iubit la rândul tău!

Noroc

Răspuns de r33alpolaris
1

Ziua Îndrăgostiților

Iubirea ,sărbătoare, o zi frumoasă, afecțiune, atentie, decorațiuni, sprijin, oameni, casnicie, inimioare, flori, cadouri, cupluri, fluturi, cuvinte, dedicati, suflet fata de persoana, acestea sunt cuvintele fata de o persoana îndrăgostita! Ziua îndrăgostiților este pe data de 14 februarie. Ziua îndrăgostiților este o zi frumoasă, deoarece toti i îşi găsesc iubirea de asta este o zi frumoasă. Ziua îndrăgostiților este in mare parte în UK, așa că românii au o zi numita Dragobete! Într-un cuvânt este o zi frumoasă!

Sper că te am ajutat, Bafta!!

Alte întrebări interesante