Limba română, întrebare adresată de bibi2410, 9 ani în urmă

Compunere imaginativa cu tema muzicii

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de nutellaaaa
1
                                                     visul  meu
                                   
De cand eram visam sa cant sa ma auda toata lumea.Mereu cand mergeam cu mama mea la piata auziam pe strada sunnete minunate care atunci cand le auziam ma faceau sa plutesc prin aer,fara nici o grija sau o problema.
O Data i am explicat mamei mele cel mai puternic vis al mea,de a face muzica,ea mi a zis ca o prostie,si ca eu ma voi face avocat,profesor.cand mergeam in piata in loc sa compar lugume si carne mi am cumparat o vioara.Cum am atins o am inceput sa cant.
 Toata lumea a inceput sa danseze eu simtia cu degetele mele mici mangaiau corzile  vioarei.atinci cand cantam totul in fata mea era roz nu mai vedeam oameni care se cearta si vedeam bucurie si dansuri chiar magice.Mama mea a vazut ca am intarziat si a venit dupa mine,cand a intrat in viata m a vazut,la inceput voia sa ma certa,dar vazand dorinta mea care ardea nota cu nota si a dat seama ca trebuie sa ma indrept spre calea muzici.
  Ea personal mi a cumparat multe instrumente si stiu canta la ele,de fiecare data cand tin un intrument in mana simt cum imi zanbeste si cat de mult ma iubeste si asteapta cu nerabdare sa fac o mica serenada.  
Alte întrebări interesante