Limba română, întrebare adresată de ozzz1, 8 ani în urmă

Compunere in care sa folosesti cuvintele: intuneric, tufis , copac

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de RebeccaTonița
1
In pădure

Într-o zi minunata de primăvară,mă plimbam prin pădure...văzând numai și numai copaci mari ,dar un singur copac care era mic,și care avea cele mai puține crengi.
Mă mai plimbam și mă mai plimbam,până când văzusem un iepure într-un tufiș verde și mititel.Iepurele era mic,alb ,și cu o pata neagra pe urechiușă.Dupa 15 minute ,incepe ploaia,dar eu mă ascund sub un copac ,dar tot mă ploua.Vazusem o Peștera ,mica:))și mă ascunsesem acolo.
În peșteră ,era întuneric și frig.Dar după ce s-au oprit ploaia mi-am continuat drumul acasă.A fost minunata ziua !

Răspuns de stoicaraluca54
1
Tata si cu mama se gandi intr-o zi sa mergem cu familia intr-o excursie mama spuse sa mergem la padure zis si facut ne-am facut bagajele si am plecat... Cand am ajuns in padure era atat de intuneric incat imi era atat de teama.Mama ma luat in brate si mia spus ca nu are de ce sa-mi fie teama! Atunci un tufis fosnaia puternic... M-am speriat foarte tare. Acolo era o pisica care statea in acel tufis.... Din fericire am adormit dar cu greu.Dimineata dupa ce ne-am sculat am hotarat sa mergem acasa pe drum spre casa ne-am oprit sa facem o poza de familie la un copac inalt! Dupa ce am Ajuns acasa am știut ca nu o sa mai merg intr-o excursie in padure!.... Sper ca te-am ajutat!
Alte întrebări interesante