Limba română, întrebare adresată de erikagabriela203, 9 ani în urmă

Compunere in care sa va imaginati o aventura a Ciresarilor in pestera. Copunerea sa fie de o pagina , frumoasa si sa nu fie fara rost .
Rapid va rog ! Dau 30 puncte si coroana !

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Mirunik204
2
   Au ajuns la pestera dupa un drum lung sub soarele arzator.A fost greu dar am ajuns la pestera ce era indicata de harta.
   Am intat.Era intunecos umed si foarte foarte rece.Dar nu mai simteam nimic din cauza valului de fericire pe care l.am simtit atunci.
   Era un rau.Dupa acest rau se afla si continuarea, dar nu aveau cum sa il treaca pentru ca era agitat.Unul din copii isi scoasera niste franghie si cu lemnele gasite au facut o pluta.Au lucrat toti in echipa.Au pus.o de proba pe pe apa.Fiind rezistenta s.au urcat pe ea.Au inceput sa pluteasca.Era ca un tobogan.La un momentdat pestera se bifurca.Acelasi copil ce a scos franghia a scos o bucata de cearceaf.O avea in rucsac in caz ca ii prindea noaptea sa aiba cu ce sa se inveleasca.Au luat.o pe drumul din dreapta.
   Cand s.a terminat pestera.Au gasit o campie intinsa si luminoasa plina de flori, fluturi si gaze.Se simtea un parfum dulceag.S.au jucat toata ziua pe acea campie iar apoi s.au intors acasa.Daca as fi fost in locul lor n.as fi uitat niciodata aceasta aventura!
Alte întrebări interesante