Engleza, întrebare adresată de aruncuteandane, 9 ani în urmă

Compunere in engleza cam 10 randuri pe tema : What can people do nowadays to improve their lifestyle(to live healtheir)?

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ioana174V
3
People who care about their health and well being learn how to improve their lifestyle. Some choose to do fitness in their free time, others choose to do creative things (drawing, painting, hand-crafting). Some learn how to eat healthier, like how to choose food that has less chemicals and others chose to become vegan.
There are people who care more about their bodies and people who care about their mind but in my opinion, both are equally important. Stress can make a person sick and also food or bad nutrition can make someone sick so in my opinion people should find a balance between those two.
Traducere->> Oamenii carora le pasa de sanatatea lor si bunastarea lor invata cum sa-si imbunatateasca stilul de viata. Unii aleg sa faca fitness in timpul lor liber, altii aleg sa faca lucruri creative (desen, pictura, lucru manual). Unii invata sa manance mai sanatos, cum ar fi sa aleaga mancarea cu mai putine chimicale iar altii aleg sa devina vegetarieni.
Sunt oameni carora le pasa mai mult de corpul lor si altii carora le pasa mai mult de mintea lor (sanatatea psihica) dar in opinia mea ambele sunt in egala masura importante. Stresul poate sa imbolnaveasca o persoana dar si mancarea nesanatoasa sau o nutritie rea deci in opinia mea oamenii ar trebui sa gaseasca un echilibru intre cele doua. (adica intre sanatatea psihica/mentala si cea fizica)
daca nu stii ce e este sanatatea psihica, inseamna sa fii impacat cu tine insuti, sa fii fericit, sa te multumesti cu ce se intampla in viata ta (gen locul de munca, scoala, casa, familie, prieteni).
sper ca te-a ajutat
mult succes ^_^

aruncuteandane: Scuze ca am pus abuz dar am un test din aceasta compunere si nu as vrea ca un coleg sa scrie aceasi compunere
ioana174V: si sa inteleg ca ii dai abuz ca sa fie stearsa? Ideea e ca nu ar fi corect ca eu sa fiu sanctionata de catre site.... :(
Leonard: Aruncuteandane, data viitoare vei fi sancţionat dacă mai raportezi răspunsuri corecte!
ioana174V: Multumesc Le0nard
Alte întrebări interesante