Limba română, întrebare adresată de SorescuAndra6, 9 ani în urmă

Compunere "In lumea robotilor"
VA ROG E URGEENT!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Fata1305
11
Ieri am fost la sc iar eu pt ca nu am facut sportul am stat in clasa iar colegii mei s-au dus afara.
Deodata a venit de afara o lumina puternica si a intrat o nava spatiala prin geam fara ca acesta sa se sparga. Din ea au iesit 15 roboti inalti, albastri si slabi. Fiecare m-a imbratisat deparece asa era obiceiul si apoi mi-au spus ca sunt singura persoana care crede in acel moment ca ei exista. Am intrat in nava lor si am plecat cu ei spre planeta Inals. Dupa ce mi-au aratat lumea lor m-au dus inapoi. cu nava in cls.
Fiecare mi-a dat cate un cadou si inca o imbratisare si au spus ca o sa vina sa ma vada in ficare seara si numai eu o sa ii vad iar ceilalti nu o sa vada ca vb cu ei sau ca plec cu ei.
Răspuns de Ema3770
4
Poti sa spui: Era o zi frumoasa de Primăvară. Soarele ne transmite multa caldura. Mama era in bucatarie si facea ouale de paste,era foarte cald si am decis sa ma culc. Am visat ca sunt in lumea robotiilor si acolo era multe nave spatiale eu am intilnit un robot si l.am intrebat cu este in lumea robotii . El a raspuns ca este foarte frumos ,el m.a luat in nava lui si ma dus prin toata galaxia. Cand m.am trzit mama a venit si mi.a zis sa ma duc pe afara. A fost cel mai frumos vis.
Alte întrebări interesante