Limba română, întrebare adresată de andrei3097, 8 ani în urmă

compunere ''intalnirea cu codrul"​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Anamariaheart
1

Fiind singur și neavând ce face,  m-am gândit sa fac o plimbare . De obicei,  când plec la o plimbare mă duc prin parc . Tot timpul , trebuie sa trec pe lângă o pădure.  Am zis ca e plictisitor sa merg toată ziua în același loc așa ca m-am gândit sa explorez codrul.  Eram surprins când am văzut acel verde intens care înconjura pădurea.  De abia ce inflorisera florile de câteva zile , păsările ciripeau iar copacii inverziți făceau umbra care era necesara în acea zi torida.  Era un loc foarte liniștit,  unde te puteai relaxa în voie , nimic nu te deranja . Mă simțeam ca în rai . Am stat timp de câteva ore , am admirat priveliștea.  Era un loc în care parcă toate ființele inviau și reveneau la viață.  Mi-a  plăcut foarte mult "sa fac cunoștință pădurea " . Aceasta," întâlnire " mi a prins foarte bine . Sunt sigur ca de acum voi veni mai des aici pentru ca e un loc în care chiar merita sa stai .


andrei3097: multumesc:)
Răspuns de vajdaangela1
3

Intalnirea cu codrul

Intalnirea mea cu codrul era una foarte interesanta. A fost o noapte cand un prieten de al meu a dormit la mine. Eu locuiam langa padure.

Noi doi am decis sa mergem in padure deoaorece nici prietenul meu nici eu nu am fost acolo niciodata. Am inceput sa ne inpachetam chestiile si am pornit spre padure. Inca era lumina afara. Cand am ajuns la codru amandoi am fugit in el si ne-am distrat prin frunze. Intr-o clipa mi-am dat seama ca prietenul meu a disparut. Am inceput sa-l caut dar a inceput sa se intunece. Aveam la mine o patura si eu am decis sa dorm in codru deoaorece astfel daca prietenul meu gaseste drumul inapoi eu voi fii acolo.a venit dimineata. Peste tot pasarile ciripeau dar prietenl meu tot nu era cu mine. Eu nestiind ce sa fac am incercat sa comunic cu padurea. Mi-am pus mainile pe pamant si incercam sa fac o conexiune intre mine si prietenul meu. Am simtit un val de durere trecand prin corpul meu care m-a agitat. Am inceput sa aud voci care Imi spuneau unde sa merg.

Dupa un drum lung mi-am gasit prietenul intr-o mica pestera ranit la picior.

Din aceasta experienta am invatat multe. Am invatat sa rezist in situatii neplacute si sa cred in mine. Dupa acea zii, am mers fiecare zii in codru si legatura intre noi a crescut foarte mult

Alte întrebări interesante