Limba română, întrebare adresată de lauratanislav, 9 ani în urmă

compunere la gradina fermecata

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Gianina13
15
                                                       La gradina fermecata
era o zi calduroasa de vara.soarele ardea cu putere,eu si verisoara mea Antonia am decis sa mergem la  casa din fata cutii mele .acea casa avea ziduri inalte si se auzise ca nimeni nu intrase pana atunci acolo. Am intrat incet in acea gradina ,am mers putin si dupa aia am observat intr-un copac urias  3 zane colorate. noi am tipat dupa ele dar ele cand ne-au vazut si-au chemat prietenii: printese cu parul colorat si lung pana in pamant , pitici haiosii si draguti si ciclopii grasuti. noi am vorbit si am facut cunostinta cu fiecare in parte,cand am vrut sa plecam toti ne-au rugat sa nu zicem nimanui secretul lor. noi am promis si ei ne-au dat cadou un fel de praf magic cu care puteam zbura.

Răspuns de CoolGirls
13
             GRADINA BUNICII
   A sosit primavara.Gradina bunicii din nou inverzeste.\
        Anul trecut impreuna cu bunica am sadit ghiocei.Noua nu ne-au ajuns 5 ghiocei bunica mi-a dat bani si m-a trimis sa cumpar dar cand am plecat la piata am vazut o batrinica.Mi s-a facut mila de ea si eu iam dat toti banii, ca rasplata batrinica mi dat 5 buriene, si mi-a zis ca sunt fermecate.Fugind repede spre casa bunicii sai zic bunicii ca am buriene magice,dar ea a zis ca pe lume nu egzista magie, si nu trebuia sa cheltui banii pe degeaba!
         Eu n-am crezut-o pe bunica si am sadit burienele.Urmatoarea zi, cind m-am trezit am fugit repede in gradina si foarte tare m-am mirat,toata gradina  era nemaipomenit de frumoasa. 
         gradina bunicii era cea mai fermecata din tot satul!
  

SPER CA TEAM AJUTAT))))))))))))))))))))
Alte întrebări interesante