Limba română, întrebare adresată de BiancaGeorgianaa2415, 9 ani în urmă

Compunere la medic dentist

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de AmaAmaxxx
10
In urma durerilor abundente la nivelul gingiilor m-am hotarat cu greu sa merg la dentist.De mic copil m-a infiiorat locul ala,aparatele si asteptatul aratau a cosmar pe viu pentru mine si durerile care vin dupa imi puneau amprenta de " acolo nu ma duc " dar mama m-a convins si m-am decis,o sa ma duc.
Dupa scoala,am venit acasa,m-am spalat pe dintii mai bine ca de obicei si am pornit , dar nu cu prea multa tragere de inima.
In cabinet era o persoana si a trebuit sa astept cateva minute in care capul meu nascocea tot felul de scenarii absurde,nu am m-ai fost la dentist de ani buni si tin minte ca ultima data chiar am plans,nu-mi place locul asta deloc si sper sa nu ma mai intorc curand.
Cand s-a deschis usa mi-am luat inima in dinti si am intrat.Cabinetul era curat,doctorita m-a asezat pe scaun si m-a asigurat ca totul e spre binele meu si ca frica este pentru copii,probabil mi-a simtit frica inca de la intrare.
A durat cateva minute,in care pot spune ca nu a fost asa rau pe cat am crezut,ma incuraja non-stop si imi povestea diferite lucruri cat sa nu ma mai gandesc acolo.
La final mi-a dat o periuta de dinti cadou si mi-a spus ca sunt foarte curajoasa.
A fost bine si de atunci nu imi mai este frica de dentist.

BiancaGeorgianaa2415: Multumesc mult!!
Alte întrebări interesante