Limba română, întrebare adresată de cazmoncri, 8 ani în urmă

Compunere multumeste lui mos craciun

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Andrea666
0

Mos Craciun, de cand te cunosc, mereu mi-ai indeplinit dorintele, si pentru asta iti multumeac din tot sufletul. In fiecare an, dumneata, cu barba alba, imbracat in straie rosii, cu un sac plin de cadouri si cu obrajii rosii ca sangele, m-ai vizitat seara, cu zambetul pe buze. Chiar si cand eram obraznica, tot imi aduceai cadouri, alaturi de o nuia pe masura. Sunt sigura ca mi-ai citit scrisorile si ca m-ai vizitat alaturi de elfi tai pentru a vedea daca sunt cuminte sau nu, altfel nu puteai stii ce cadouri sa imi aduci!

In fiecare an mi-ai adus zambetul pe buze, alaturi de amintiri placute.Pentru toate sacrificiile pe care le faci pentru mine si pentru altii copii, cand ne pregatesti cadourile, cand ne veghezi de la geamul aburit stand in gerul de afara, cand ne confectionezi jucariile visate si pentru calatoriile lungi pe care le faci in noaptea de Craciun cu scopul de a ne livra cadourile tututor! Pentru toate aceste lucruri iti multumesc, dar mai ales pentru ca aduci zambetul pe buzele tuturor!

Răspuns de XtremeSk8ter
0

Draga Mos Craciun, te-am asteptat atat de mult Craciunul acesta si din nou m-ai facut sa fiu cea mai fericita persoana din lume. Cadourile aduse de tine intotdeauna lasa un zambet pe buzele mele, si cred ca acest lucru este mai important decat cadoul in sine. M-ai facut atat de fericit incat nu am putut sa stau nepasator, de aceea am lasat ghete noi, un fular si manusi special pentru tine si am observat ca le-ai luat. Sper ca iti vin bine. Chiar as vrea sa te intalnesc in persoana, pe tine, pe renii tai, Rudolf, Dasher, Blitzen si toti ceilalti. Vreau sa vad elfii cum lucreaza in atelierul de jucarii si toate celelalte lucruri minunate din locul in care traiesti. Daca nu e prea mult, as vrea ca acesta sa fie cadoul meu pentru urmatorul Craciun. Multumesc mult, Mosule.


P.S.

Bicicleta care am cerut-o nu are turbo-jet-ul atasat, poate a cazut din sanie...

Alte întrebări interesante