Limba română, întrebare adresată de gheote, 8 ani în urmă

Compunere narativă La biblioteca

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de auroragianinae
2

Răspuns:

Într-o zi, am fost la biblioteca din oraș. Era minunat! Cărți aranjate peste tot prin sectoare. Existau sectoare cu rafturi: sectorul pentru copii, sectorul pentru geografie, istorie etc

Eu îl căutăm pe cel de copii, raftul de povești imaginare. însă, mi-a căzut în cap o carte despre anatomia umană. Am crezut că este un semn așa că am deschis-o. Avea foi care sclipea, culori vii și mult scris.

Am ajuns acasă și mama mă aștepta cu o carte foarte mare și frumoasă în mâini. Era cartea cu "micul print", dar dedesubtul ei era o carte despre anatomie pentru copii identica cu cea pe care o împrumutasem de la bibliotecă. Am fost trist, deoarece citisem puțin din ea, dar mi-am dat seama că o pot duce înapoi la bibliotecă. Așa că a doua zi am dus-o.

Răspuns de dianaflorinastan
3

Răspuns:

Impreuna cu o colega am plecat la bibleoteca din centrul orasului.Erau o multime de carti.Voluntarii recomandau diferite carti unor liceieni interesati de  romanele politiste.Eu si colega mea hotarasem sa luam carti cu ghicitori si cu proverbe. Un baiat cu ochi albastri ca marea se indrepta cu pasi repezi catre noi.Inima imi batea foarte tare. Credeam ca am facut ceva rau .Cand cu o calmitate extraordinara ne-a intrebat cu ce ne poate ajuta.Atunci ne-am calmat si i-am zis ca am dori niste carti cu proverbe si ghicitori.Ne-a recomandat cateva si apoi  s-a dus sa ajute pe alcineva.Noi entuziasmate  le-am luat pe toate cele recomandate si am plecat multumite acasa.

A fost  o zi  palpitanta!

Explicație:

Alte întrebări interesante