Limba română, întrebare adresată de bereinorbert8, 8 ani în urmă

compunere o intamplare la cinema

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
1

Răspuns:

Se apropie Vara. Ca în fiecare Luna eu si familia mea am hotarat mergem le cinema. Ajunsi acolo ne-am cumparat bilete pentru filmul "The Nun"(de exemplu). Am mers în sala si ne-am așezat fiecare la locul lui. Dupa cateva minute, dintr-o data ecranul devine Negru Tot. Vine un angajat la noi si ne spune ca s-a luat curentul, si ca va reveni într-o jumatate de Ora. Acea jumatate de Ora a durat mai mult decat credeam..practic se transformase în doua ore de așteptat. Din cauza Acestei probleme, foarte multi oameni din sala au plecat, plictisiti de aceasta problema. Noi am ramas singuri care au așteptat acolo ca reinceapa filmul. Dupa acele doua ore de stat, curentul a revenit, si noi am putut continuam ne uitam la film. Dupa ce sa terminate filmul am plecat acasa bucurosi pentru înca o seara de neuitat.

Poti pune un alt film =)

Bafta! ❤️


bereinorbert8: Multumesc frumos
Utilizator anonim: Cu drag! =)
Utilizator anonim: Daca cumva gasesti greseli le corectezi
Răspuns de opreanicoleta8
1
Am iesit in una din zile cu un foarte bun prieten in oras la o plimbare, sa nu stam in casa pe caldura infernala, ci sa ne mai plimbam pe la umbra copacilor. Am stat in parc cateva ore bune, dupa care mi-a venit pofta de un film si el a acceptat cu entuziasm propunerea. Am mers la cinematograf, nu rulau tocmai cele mai bune filme, insa am ales noi unul, ne-am inarmat cu pop-corn si hai sa ne gasim locurile in sala.
Filmul pe care l-am ales era « Vecini de cosmar 2 ». Este povestea unui cuplu tanar, care are o fetita de cativa anisori si care decide sa-si vanda casa si sa se mute in alt cartier, insa chiar in perioada in care asteptau sa semneze contractul de vanzare al casei, alaturi de ei s-a instalat un grup de studente care dadeau petreceri si faceau mult zgomot. Cuplul a decis ca trebuie neaparat sa rezolve problema cu studentele, caci altfel nu mai vand casa. Intreaga aventura a celor doi se centreaza in jurul acestei probleme. Dupa parerea mea, filmul este unul de calitate medie, sincer, cu multe glume perverse si multe momente penibile.
Insa partea la care am ras cel mai mult cu prietenul meu a fost alta. Filmul acesta avea o foarte proasta legatura intre scene. Deci, la un moment dat, firul actiunii se intrerupe brusc si incepe sa ni se arate o scena in care sunt prezentate studentele in timpul unor activitati la universitate. Atat de mare a fost contrastul intre ceea ce era inainte si ce a inceput sa ni se arate, incat atat eu, cat si prietenul meu am ramas perplex. Eu ma pronunt imediat : Cred ca noua ne-au schimbat filmul. Si incep sa rad. Rade si el, insa secventele pe care le vedem nu au intr-adevar nicio legatura cu povestea de mai devreme. Eu (care, de obicei am o pasiune pentru a urmari trailerul la filme, si pot sa fac asta ore intregi), afirm convinsa : Aceasta e o secventa din alt film. Ma duc sa le zic cuiva din personal, caci sigur e o eroare si s-a intamplat ceva in timpul proiectiei. Eram atat de convinsa si sigura pe mine ca deja porneam sa cer explicatii. In acelasi moment, incepem sa ne dam seama de legatura pe care o au scenele prezentate cu filmul insine si pe mine ma apuca un ras pe cinste. Imi si imaginam cum as fi mers sa cer explicatii pentru eroare din timpul proiectiei filmului si cat ar fi ras oamenii aia.
Dupa film, prietenul meu a mai facut mult timp glume pe seama mea si am ras amandoi de intreaga situatie. Seara a fost intr-adevar una reusita si memorabila. Filmul a fost ok, dar acum sigur are o poveste pe care o pot lega de el.
Alte întrebări interesante