Limba română, întrebare adresată de adina20052, 8 ani în urmă

Compunere o poveste de dragoste

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Andradaoff
9

Andrei si Maria se cunoșteau de mici copii , Andrei era un băiat înalt, blond , cu ochii verzi , iar Maria era o fata scundă, cu părul șaten , și cu ochii verzi . Mariei ii plăcea încă din copilărie sa il îmbrățișeze pe Andrei , însă Andrei nu prea accepta acest lucru . Timpul trecu acum Andrei este la liceu , îndrăgostit nebunește de Maria, care , si ea la rândul ei este la un liceu foarte bun . Într-o zi Maria se plimba in parcul din apropierea liceului , cand deodată il zărește pe Andrei stand singur pe o bancă. Atunci Maria alerga spre el si ii spune :

Hei , de ce stai singur ? La care băiatul răspunde

Simțeam nevoia sa fiu putin singur , dar tu?

Ma plimbam pur si simplu

Andrei ii spune mariei

Stii ... Am observat ca in ultima perioada ne am cam distanțat foarte mult

Maria , răspunde încet

Da....am crezut ca te am supărat cu ceva

Andrei răspunde pe un ton răstit

Nu!Eu am crezut ca ti ai facut un prieten mai bun...

Maria cu lacrimi în ochi răspunde

Nu i adevarat , tu vei fi mereu cel mai bun prieten

Astazi Maria si Andrei formează un cuplu frumos , dar, totodată si o familie fericită

Sper ca te am ajutat

Răspuns de giuliarobu21
5

Răspuns:

Cu mult timp in urma,acum un an,Giulia era in clasa a 8 a. O adolescentă care nu stia nimic de viata sau iubire. Trăia într-un sat din zona Bacaului. Erao fata inteligenta,nu prea fitoasa ,înțelegătoare. Avea un singur prieten cel mai bun si o prietena.

Intr-o zi,prietena a invitat-o la o cafea. Alaturi de ea,era un băiat de 13 ani. De o vârstă cu ele. Era drăguț ,cel puți ,așa zicea Giulia,insa,fata ,incepea sa facă mișto de el. Acesta s-a indragostit de ea,insa pe aceasta nu o interesa. Băiatul era intr-o clasa cu Giulia si prietenii acesteia. După un timp, ,baiatul nu o mai suporta,dar o iubea. Încearcă sa ii scrie un sms in care ii spunea ca a iubit-o si merita ceva bun,de aceea trebuie sa se sinucida. Imediat Giulia,își deschide ochii reali,lăsa indifernta deoparte si ii explica sa nu se rănească. Vorbeste prin sms cu el,pana il convinge sa nu facă nimic rau.

Desi aceasta il iubea,prietenul ei cel mai bun il urăște pe băiat. Ea a decis ca daca isi bate joc in continuare de băiat,nu il v-a face sa sufere pe bff. Continua deci sa il ia peste picior zilnic. Dupa terminarea clasei a opt a ,fetei ii pare rau de ce a facut insa nu a reparat nimic. Cand începe clasa a noua,ea,bff si baiatul pe care il iubea de un an mergeau la liceu cu autobuzul insa Giulia se muta la camin deoarece nu suporta sa il vadă pe băiat si sa isi bata joc de el mai ales pt a nu incurca situatia.După doua saptamani,bff ii spune fetei ca crush s-a sărutat cu o fata. Aceasta distrusa,recunoaște prietenului ei ca il place. Acesta se simte vinovat pentru ca o indemna la ce a făcut,așa ca ii spune faptul ca nu e o problema. Fata își cere scuze crush-ului pentru ce a făcut. Din fericire,viata merge mai departe. Baiatul nu putea lăsa fata vietii lui pentru trecutul lor.

S-au împăcat chiar daca obisnuirea unuia cu altuia a fost grea. Trebuie sa recunoaștem faptul ca uneori suntem prea incapatanati si ne diatrugem viata pentru orgoliu si popularitate,insa ,o singura cerere de scuze,poate schimba un viitor. Pe al ei l-a schimbat,acum e randul nostru.

Acesta a fost un rezumat. Poti lua doar esentialul. =))

Alte întrebări interesante