Limba română, întrebare adresată de diana3623, 7 ani în urmă

compunere o zi obișnuită de școală cu atribut adjectival,atribut substantival,prepoziție și subiecte.VĂ ROG MULT DAU COROANĂ!!!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de aandreiladan
1

Răspuns:

Aceasta este o compunere despre o zi obișnuită de școală:

Într-o dimineață de luni plăcută și energizantă, Maria își pregătește ghiozdanul albastru și se îndreaptă spre școală. În drumul ei, Maria se bucură de razele calde ale soarelui și de aerul curat al orașului.

La școală, Maria este întâmpinată de profesorii ei amabili și dedicați. Prima sa oră este de matematică, unde învață despre fraze algebrice și probleme interesante. Maria este un elev talentat și pasionat de matematică, astfel încât ora trece rapid.

Următoarea oră este de istorie, unde Maria învață despre perioada renascentistă și despre personalități importante precum Leonardo da Vinci și Michelangelo. Profesorul îi face lecția interesantă prin povești și imagini relevante.

După-amiaza, Maria are ore de sport și muzică. La sport, se bucură de competițiile distractive și exercițiile fizice plăcute, în timp ce la muzică învață noi cântece și își dezvoltă abilitățile vocale.

Spre seară, Maria își încheie ziua cu o oră de literatură, unde învață despre poeți și scriitori renumiți și despre opera lor. În clasa de literatură, Maria își descoperă dragostea pentru scris și își îmbogățește cunoștințele.

La sfârșitul zilei, Maria se îndreaptă acasă, cu mintea plină de noi cunoștințe și experiențe. Ea se simte fericită și împlinită de o zi obișnuită la școală.


aandreiladan: sper ca team ajutat
Alte întrebări interesante