Matematică, întrebare adresată de luciadicusara1985, 7 ani în urmă

compunere pe baza Ursul păcălit de vulpe​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Emper
0

Ursul păcălit de vulpe este o poveste despre înșelăciune și inteligență. Ursul era un animal mare și puternic, dar era foarte leneș. Într-o zi, vulpea a venit la el și i-a spus că a descoperit un copac cu miere în pădure. Ursul era foarte încântat și a decis să meargă cu vulpea să caute copacul.

În drum spre copac, vulpea i-a spus ursului că trebuie să treacă printr-un râu. Ursul s-a uitat în apă și a văzut că era adânc și rece, așa că a decis să traverseze prin apă. Însă, când a ajuns pe celălalt mal, vulpea a dispărut și ursul a rămas singur.

Vulpea își continuă drumul spre copacul cu miere, lăsându-l pe urs să se înece în apă. Ursul era furios și dezamăgit că a fost păcălit de vulpe, dar a învățat o lecție importantă: să fie mai atent și să nu se lase înșelat de vorbele ușoare ale altor animale.

În concluzie, această poveste ne arată că inteligența și înșelăciunea pot fi unealte puternice în lumea animalelor. Este important să fim atenți și să nu ne lăsăm păcăliți de aparente, ci să ne bazăm pe propriile noastre judecăți și intuiții.

Alte întrebări interesante