Limba română, întrebare adresată de cravtovvictoria14, 7 ani în urmă

Compunere pe temă liberă. Cam de o jumate sau de o pagină​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ochelarista07
0

Răspuns:

Sper că te-am ajutat! Coroană te rog

Explicație:

Era odată un băiat numit Andrei și o fată numită Ana, care s-au întâlnit într-un parc din orașul lor natal. Au început să vorbească și au realizat că aveau multe în comun. Au petrecut toată ziua împreună și au descoperit că își plăceau foarte mult unul pe celălalt.

De atunci, Andrei și Ana au început să se întâlnească mai des. Își petreceau timpul plimbându-se prin oraș, vizitând muzee sau ieșind la cină. În scurt timp, au devenit cei mai buni prieteni și s-au îndrăgostit unul de celălalt.

Cu toate acestea, nu au putut fi împreună pentru mult timp. Ana a primit o bursă pentru a studia în străinătate și a trebuit să plece. Andrei a fost devastat, dar a promis că o va aștepta.

Pe parcursul următorilor ani, Andrei și Ana au păstrat legătura prin mesaje și apeluri video. Au simțit că distanța dintre ei se micșora de fiecare dată când se vorbeau. Au așteptat cu nerăbdare ziua în care Ana se va întoarce acasă.

Și într-o zi, Ana s-a întors acasă. Andrei a fost acolo, așteptând-o la aeroport. Când și-au pus ochii unul pe celălalt, au știut că timpul nu a făcut decât să îi aducă și mai aproape unul de altul. Au petrecut toate zilele împreună și și-au dat seama că sentimentele lor nu au slăbit deloc.

După câteva săptămâni, Andrei i-a făcut o surpriză Anei. A organizat o cină romantică într-un loc special pentru ei doi și i-a cerut să fie iubita lui. Ana a fost copleșită de fericire și a acceptat cu bucurie.

Andrei și Ana au rămas împreună de atunci. S-au căsătorit și au început o viață frumoasă împreună. Nu s-au mai despărțit niciodată și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți.

Alte întrebări interesante