Limba română, întrebare adresată de mircechihai99, 9 ani în urmă

compunere povestiti din experienta proprie ce inseamna sa nu gasiti cartea potrivitaa la momentul necesar limba romina cl a 8 a

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Madeleine0
5
Mai era o săptămână până când aveam teza la mate, iar profesorul nostru ne-a sugerat paginile pe care să le citim din cartea cumpărată cu un semestru în urmă. 
Eu deja aruncasem cartea prin podul casei, însă atunci când am auzit că ea ne trebuie, m-am îngălbenit la față și îmi era groază, ca nu cumva un șoricel să-și fi făcut căsuță la mine în carte. Am stat ore în șir să cotrobăi prin toate ascunzișurile posibile, însă tot n-am găsit cartea. Într-un final am zis că este în zadar să mă mai chinui, așa că am trimis mesaj unor colegi, ce îmi erau și prieteni totodată, rugându-i să mă ajute...ajunsesem la mâna lor, iar aceștia chiar și-au bătut joc de bine până să-mi de-a ceea ce le-am cerut, dar chiar și atunci, îmi dăduseră paginile greșite. M-am enervat foarte tare, iar mai apoi mi-am cumpărat cartea de la librărie. Da, pentru că am fost cu capul în nori, practic eu am cumpărat de două ori aceeași carte. Când am ajuns acasă, cartea pe care o căutam de atâta timp era sub un dosar de școală.
Din această experiență am învățat ce înseamnă să nu găsești cartea potrivită la momentul potrivit.

Alte întrebări interesante