Limba română, întrebare adresată de Marya06, 9 ani în urmă

Compunere prietenul meu grivei

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de andreeamaria0000
5
Prietenul meu,Grivei Grivei este cel mai bun prieten al meu. El are blana peticita cu culorile alb si negru. Cand eu l-am adoptat era un pui dar de atunci a trecut timpul,iar Grivei a mai crescut. Toata ziua dupa ce imi termin temele ma joc cu el. Acesta este cel mai bun prieten al meu. Il iubesc mult!
Răspuns de SharonaWillow
3
Animalul meu preferat este cainele . Intr-o zi catelusul meu pe nume ,, Grivei'' am hotarat sa plecam la bunici . Grivei era un catel foarte destept , cuminte , dragalas de felul lui , gingas ca o floare si dulce ca mierea. Noi stateam impreuna cu parintii , la marginea unei drumbrave .
Din pacate casa buncilor era de partea cealalta a dumbravei .
Ne-am luat apa si mancare la noi tot ce ne folosea intr-o drumetie.
Dupa mult de mers, ne-am gandit sa ne odihnim . Am mancat tot ce am avut la noi , si normal ca si lui Grivei i.am dat . Deodata se auzi un fosnet . M.am speriat atat de tare incat am luat.o la fuga . Cand ma uit dupa Grivei .. era de negasit , strigam la el , dar nimic . M-am apucat de plans . Viata mea nu mai avea rost fara Grivei , eram un nimic .
Cand mi-am ridicat privirea , am vazut casa bunicilor. M-am ridicat in picioare mi.am sters lacrimile si am alergat spre usa . Inauntru erau bunici mei impreuna cu Grivei care plangea . M.am repezit sa il imbratisez . Bunicii erau foarte ingrijorati .
Din acea intamplare am inteles sa nu plec de capul meu fara sa imi anunt parintii.

SharonaWillow: Coronita pls
SharonaWillow: mi.a luat ceva ..
SharonaWillow: IMI DAI CORONITA ???? PLSS
Alte întrebări interesante