Limba română, întrebare adresată de Ale828282, 8 ani în urmă

compunere referitoare la vacanta de vara trb sa aiba nu mai putin de 3 pagini A5 plsss va dau coroana:[​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de erikamariaavram2009
1

Soarele ma mângâia pe spate cu razele sale. Cerul era pictata cu diferite nuante de albastru. Pasarile au venit la geamul meu sa ma anunțe ca vacanta a început. Pomii cu coroane bogate îmi bat în geam cu ramurile sale de fram făcându-mi semn sa ies afara. Mărul din gradina mea ma aștepta să vin și sa citim împreună basme spectaculoase. Copii de pe strada vor sa ne batem cu apa, dar eu vreau sa ii spun povesti pomului din gradina. În prima zi de vacanta natura semana cu peisajul din basmul pe care îl citeam.

Copii se relaxează în vacanta prin diferite moduri, dar eu prefer sa citesc basme și cărții fiind ca frumusețea cărții nu se compara cu jocurile banale.

Sper ca te-am ajutat !

Răspuns de msvxhh
0

Răspuns:

Soarele ma mângâia pe spate cu razele sale. Cerul era pictata cu diferite nuante de albastru. Pasarile au venit la geamul meu sa ma anunțe ca vacanta a început. Pomii cu coroane bogate îmi bat în geam cu ramurile sale de fram făcându-mi semn sa ies afara. Mărul din gradina mea ma aștepta să vin și sa citim împreună basme spectaculoase. Copii de pe strada vor sa ne batem cu apa, dar eu vreau sa ii spun povesti pomului din gradina. În prima zi de vacanta natura semana cu peisajul din basmul pe care îl citeam. Copii se relaxează în vacanta prin diferite moduri, dar eu prefer sa citesc basme și cărții fiind ca frumusețea cărții nu se compara cu jocurile banale. Sper ca te-am ajutat ! 

Explicație:

Alte întrebări interesante