Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

compunere sa prezentam un motiv pentru ce m-as sacrifica ..in 10-15 randuri

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Elena1elle
2
Pentru ce m-as sacrifica?...Oare pentru ce?...O intrebare destul de inadecvata pentru varsta mea, dar , intr-o situatie critica ar trebui sa stiu raspunsul.Nu merita sa te sacrifici pentru nimicurile din viata, ci pentru fapte marete, de vitejie sau probabil din dragoste pentru o fiinta iubita.
A te sacrifica nu inseamna ca te vei intoarce inapoi, niciodata...Deci, ar trebui sa pun bazele raspunsului meu.Asa cum se spune:"Situatiile disperate ,cer masuri disperate".Inima imi bate cu putere, incercand sa scriu cu mana tremuranda , pe foaie, pentru ce m-as sacrifica.Parca nu imi gasesc cuvintele...Este complicat , intradevar, dar ceva pentru care m-as sacrifica ar fi familia mea.Ii iubesc mai mult decat ma iubesc pe mine.M-as sacrifica pentru intraga lume.. Si asa suntem neinsemnati in Univers.M-as sacrifica pentru a nu se mai tine razboaie, pentru binele omenirii, pentru..pentru...
Scrisul tremurat pe fila , acum plina cu juramantul meu, parca ar fi o compunere, nu o promisiune.Dupa numeroase pagini rupte, sterse, mazgalite, acesta este raspunsul meu.



Poti sa mai schimbi ce mai vrei tu, sau sa mai adaugi, scuza-ma daca nu este foarte buna, dar sper ca te-am ajutat

Elena1elle: Cu placere, coroana cand mai raspunde cineva?
Alte întrebări interesante