Limba română, întrebare adresată de moisei1999991, 8 ani în urmă

compunere Scump Învațător va rog.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de MiruBiru11
2
Doamna invatatoare este o persoana unica pentru mine. O iubesc foarte mult. Are o abilitate minunata de a comunica cu noi. Poate este din cauza ca ar fi mai tanara si stie cum sa ne vorbeasca. Doamna invatatoare vine mereu pregatita la ore si ne explica lucruri interesante in fiecare zi. Imi place cum se asigura ca fiecare dintre noi a priceput lectia inainte sa mearga mai departe. Ne invata si multe cuvinte noi, sa ne dezvoltam vocabularul si ne explica de ce este importanta scoala si sa invatam cat mai bine.

Eram destul de emotiv si nu-mi placea sa citesc cu voce tare cand imi venea randul. A observat asta si culmea, m-a pus mai des sa citesc cu voce tare pentru intreaga clasa. Acum, nu mai am aceasta problema. Ma trateaza ca pe o persoana unica, nu stiu de ce, dar imi place asta si cred ca si ei ii place de noi.

Ne lasa pauzele si ne lasa sa ne distram si sa ne jucam atunci cand este timpul, dar, tine si foarte mult sa ne facem temele si nu-i place cand intarziem sau nu ne facem temele.
Sper ca te am ajutat!!!Am luat 10 pe ea
Alte întrebări interesante