Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

Compunere(tema la alegere)in care sa folositi expresi frumoase.
Trebuie sa respectati:
-Reguli de ortografie
-Asezarea in pagina

Va rog!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Alica1111
2
Raiul pe Pamant

--Multi spun ca gradina bunicii este doar un simplu loc , dar pentru mine e mai mult de atat. Cand intru in ea ma transporta intr.o lume imaginara in care fiecare floare sopteste cate ceva usor ,in care salcia veghiaza de sus ,din coroana ei , tot ce misca in gradina ,in care iarba si vantul se joaca si nu se mai opresc , in care fantana din cate luam de obicei apa ,acum e o apa fermecata care te face sa.fi fericit indiferent cat esti de trist .
--Acolo este locul meu in care ma simt ca si cum as pluti deasupra norilor. Daca as putea sa schmb ceva la ea ,nu as modifica nimic ,este perfecta asa cum este. Toata lumea crede ca este doar o gradina si ca nu reprezinta aproape nimic , dar eu sunt de parere ca un loc mai plin de magie nu exista in toata lumea asta si asta voi crede toata vita pentru ca este locul unde cu adevărat magia pluteste in aer.
--Dar cum ies din ea totul se transforma din nou in monotona mea viata , de aceea imi place locul acela , pentru ca ma transforma in alt copil, de aceea cred ca e magica



Sper sa te ajute . <3

Alica1111: Cu placere ! <3
Alica1111: Crezi ?
Alica1111: Multumesc !
Alte întrebări interesante