Limba română, întrebare adresată de ajutor12345, 9 ani în urmă

Compunere : Vecinul Preferat .

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
3
VECINUL PREFERAT! Intr-o zi de toamna,cand toti bunicii mergeau la cules fructe,legume,si faceau diferite treburi zilnice. Bunicul a plecat in acea zii minunata la vanatoare,impreuna cu tata si inca doi vecini din sat la el.Toti erau bine pregatiti si gata de plecare,si bucurosi au plecat cu totii.Mama a ramas cu bunica si cu mine acasa pentru a face pancare pentru masa de seara.Dupa cateva ore bune,tata a sunat-o pe mama trist si i-a spus ca bunicul nostru a fost putin ranit!Cand au ajuns acasa am aflat intreaga istorie,si ca un vecin de-al bunicului l-a salvat.Din acea zii acel vecin a fost vecinul preferat al bunicului nostru!:*****
Răspuns de Utilizator anonim
4
vecinul preferat
  Vecinul meu preferat Radu,este si cel mai bun prieten al meu.De cand s-a mutat langa casa noastra ,nu conteneste sa ma ajute ori de cate ori am nevoie.Este un camarad bun,educat si un prieten de nadejde.
De multe ori ne completam reciproc ,el este calm si bland eu zvapaiat si pus numai pe sotii.
La scoala are note foarte bune ,profesorii sunt mandrii de el .Este vecinul meu preferat ,imi sta mereu in preajma,imi da sfaturi intelepte si ma ajuta la greu.
Rar intalnesti un prieten atat de devotat asa cum este Radu.
 Ma mandresc cu el la toti colegii de scoala,doar unul este vecinul meu preferat!
Alte întrebări interesante