Limba română, întrebare adresată de AlLLLEE67, 8 ani în urmă

compunere viata de adolescent


Andrradita: Compunere artistica, sau??

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de iuliacristina15
3

        Adolescenta este cea mai dificila perioada din viata unui om , este perioada in care fiecare om ia decizii care ii pot schimba radical viata.

       Viata de adolescent nu este deloc usoara. Ajungi la un moment dat sa cauti copilul acela vesel si fara griji pierdut undeva pe drum dar nu il mai gasesti decat daca ai un caracter foarte foarte puternic. Adolescenta este perioada schimbarilor radicale ,atat in comportament cat si pe plan fizic. Schimbarile fizice pot chiar sa -i inspaimante pe unii tineri,dar este ceva fiziologic. Schimbarile comportamentale se remarca la fiecare adolescent. Ca adolescent ajungi sa ai impresia ca toata lumea vrea sa ti critice alegerile, esti suparat ca toata lumea te considera copil si crezi ca toata lumea este impotriva ta,desi nu este asa. Multi adolescenti ajung sa nu mai comunice cu nimeni ,iar comunicarea este de prisos in aceasta perioada critica. Adolescenta este si perioada in care trebuie ca tinerii sa aiba grija ce decizii iau deoarece o decizie gresita poate costa mult ,iar unele greseli nu mai pot fi reparate. Totusi viata de adolescent are si parti frumoase daca sti sa alegi ce este mai bun. Este perioada in care legi prietenii pe viata si dobandesti cele mai multe informatii.


      Viata de adolescent nu este una usoara ,dar omul nu trebuie sa uite ca in suflet este tot copil si trenuie sa nu si piarda bucuria.

Alte întrebări interesante