Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

compunere viciul cu care ma lupt

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ctinamaria31xxx
4
Multa lume spune ca Internetul este un lucru bun
Incep sa ma indoiesc.
Majoritatea petrecem 9-10 ore pe zi navigand pe Internet si da, si eu fac partea din acea majoritate. Cred ca a ajuns un viciu pentru ca deja simt ca nu ma mai pot abtine sa nu imi verif la un anumit interval pagina de Facebook sau de pe alte retele de socializare.
Am observat la altii ca atunci cand se intlnesc cu prietenii la un suc aproape toti au telefoanele in mana si pierd timpul, in loc sa-l fructifice si sa interactioneze cu prietenii lor. Recent mi-am dat seama ca si eu sunt la fel. Dupa ce m-am despartit de prietenii mei m-a intrebat mama acasa cum a fost, ce mai fac si pur si simplu mi-am dat seama ca nu am stiut ce sa ii zic. Nu mi-am adus aminte nimic de la acea intalnire. Nu stiu ce au baut ei, ce au mai facut, cu ce au fost imbracati - nimic.
Acum, recunosc, viciul meu este Internetul. Incerc sa stau cat mai departe de telefon si de laptop, incerc sa citesc, sa stau cu parintii in jurul mesei de Duminica si sa ascult ce zis, sa iau parte la conversatie si sa redevin din nou o persoana sociabila, cum eram inainte. 
Este greu pentru ca ispitele sunt peste tot, dar cred ca daca voi avea sprijin voi reusi.

crin234: ce frumos eseu!desi nu-mi trebuie,multumesc!
Alte întrebări interesante