Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

compunere vizita la biblioteca urgent dau 99 puncte

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de marcela16
15
Pasiunea mea este cititul. Am o bibliotecă plină cu cărți, unele dintre ele citindu - le de mai multe ori. N-am o carte preferată pentru că fiecare e frumoasa în felul ei. Ținând cont ca citisem toate cărțile, m-am decis sa merg la bibliotecă pentru a împrumuta o carte .
Nu mai fusesem intr-o bibliotecă până acum, cărțile cumpărându - le de la librărie. Am rămas fascinat de felul în care arăta înăuntru o bibliotecă. Mii de cărți stau așezate pe rafturi, așteptând cititorii dornici de lectură. Dacă plecasem de acasă cu dorința de-a împrumuta o carte de aventură , ajuns acolo, nu știam ce carte sa împrumut. Toate mă atrăgeau , începând de la numele scriitorului până la frumusețea coperții. Pentru că nu mă puteam decide, am împrumutat mai multe cărți . Abia așteptam să ajung acasă și sa mă apuc de citit.
Răspuns de violetapîrlog
12
    Imi place foarte mult sa citesc,mai ales cartile amuzante.Cititul imi da o stare de bine,atunci cand citesc,ma simt de parac as fi in acea poveste.
    Imi iau des carti de la biblioteca.De exemplu,azi,mi-am luat o carte pe care mi-a recomandat-o doamna invatatoare.Se numeste Matilda,este scrisa de Roald Dahl.Este unul dintre scriitorii mai preferati.
     Am vazut foarte putini copii la biblioteca,nu cred ca unora le place sa citeasca,ar rebui sa o faca,asa cum o fac si eu,cititul ma ajuta foarte mult la scriere si la texte,cand nu am imaginatie!
     

Alte întrebări interesante