Limba română, întrebare adresată de k4r1s, 9 ani în urmă

compuneri o compunere de 8-10 r in care sa prezentatio zi din viata mea

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Asy11
1
In fiecare dimineață ma trezesc la ora 7:00! Ma îmbrac ,iau micul dejun apoi plec spre scoala. Scoala mea se afla la cateva străzi depărtare de casa .Ajungand la scoala , unde ma vad cu prieteni mei .La 13 termin cursurile ,vin acasa in graba unde bunica ma asteapta cu cele mai bune mâncăruri din.lume.Dupa o masa copioasa cateva ore de relaxare sunt bine venite .La ora 15:30 incep pregătirea pt lectii, la ora 18:00 începem orele de pian .Aceste momente ma destins ,imi place sa cânt la pian.La ora 19:30,cina cu toata familia unde ne povestim.ce am facut pe parcursul zilei .Apoi somnul mult asteptat ...!

k4r1s: ms
Răspuns de MissLory1993
0
Este weekend. Ora 10:00, ora in care obisnuiam sa ma trezesc in fiecare weekend.
Mi s-a parut o zi foarte normala, ca oricare alta pana cand mama mi-a dat cea mai tare veste.Urma sa merg la concertul la care am asteptat de o groaza de timp sa merg.In sfarsit visul meu s-a implinit.
Plec repezita sa imi fac bagajele insa trebue sa merg dupa o valiza mai mare deoarece nu imi incapeau toate hainele acolo.Concertul  urma sa fie in Viena, deci am hotarat sa stam ceva vreme acolo.
Era cea mai tare zi din viata mea dar si cel mai tare concert.
Nu regret nici macar putin acest lucru si as dori sa se mai repete.
Sper ca iti place!
Coroana? :)
Alte întrebări interesante