Limba română, întrebare adresată de georgetaolimpi, 9 ani în urmă

Compuneti 10-15 randuri Prima zi de scoala..Va rog ajutatima imi trebuie maine.E urgent!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


georgetaolimpi: Dau coroana

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de TeddyN
1
Prima zi de şcoala
(de mine)

Astazi ma afla in curtea scolii in prima zi de şcoala din anul 2015.Ma emotionez atat de tare sa imi vad din nou colegii de clasa si sa aflu ce au facut in vacanta.
Intru eu in curte si este mare înghesuială ca de a bea vad acoperişul scolii.Caut disperat rândul meu impreuna cu tatăl meu (sau mama mea) si intrun sfarsit il găsim.
Au venit multi colegi de ai mei astazi la inceput de an si am inceput si numar.Majoritatea au venit dar prietenul meu cel mai bun lipsea si mam întrista cand mi am amintit ca el sa mutat.....xC din fericire a venit un coleg nou.De a bea astept sal cunosc mai bine.
Apoi.... am cantat imnul româniei si ca de obicei clasa a cincea făcea tunel de florii pentru cei mici si dupa aia intram noi(legat in ce clasa esti).Am intrat in clasa si mirosea a clasa noua(pai...logic)si a florii.
Mam aşezat in prima banca din al doilea rand de la geam langa colegul nou.
Doamna diriginta a intrat si am inceput sa povesteasca despre anul acesta.Noi stăteam singuri intri banca (deci Boss forevealone xD)si eu ma uitat odata la geam odata la colegul cel nou si o data la doamna.Si asa a trecut o ora.
A venit timpul sa plecam acasa.Eu am mers cu colegul nou impreuna ac să care era o coincidenta ca eram vecini.Mia placut mult prima zi de şcoala dar sin păcate astăzi doar prima.
Noroc!!! :)
GLUB!!!

TeddyN: Wut cat de mult am scris xD
Alte întrebări interesante