Limba română, întrebare adresată de younstrutul100, 8 ani în urmă

Compuneți o compunere cu titlul la pescuit dau 20 de puncte sa fie de 7 propoziții si sa fie frumoasa compusa și DAU CROANA! Pentru tot!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de alinaotet
5
La pescuit
Eu si cu tatal meu neam gandit a merge la pescuit deoarece vazusem soarele luminand . Cum am ajuns nerabdator lam rugat pe tata sami dea undita si sa incepem a pescui.am prins multi pesti eu dar tata avand mare ghinion nu a prins niciunul. Cum tata era trist iam dat eu din pesti mei desigur fara sa afle .cand am ajuns acasa mama ne-a gatit pesti .eu si tata neam laudat si iam povestit mamei cum a fost .tata stia ca eu ii pusesem pesti dar a pastrat secretul intre noi.imi place la pescuit si stiu ca voi mai merge.

Alexfortuna49: este destul de bunicica
Răspuns de Alexfortuna49
3
                                                  La Pescuit
                                                                De Numele Tau

Intr-o zi am fost la pescuit cu bunicul meu.Am prins o gramada de pesti.Am avut ca momeala painicii.Dupa o ora am ajuns acasa si am pregatit pesti pentru mancare.Au venit rude,verisori si am mancat impreuna.Dupa ce am mancat eu si verisori mei ne-am dus in parc sa ne jucam.Ne-am jucat mai bine de doua ore.Asa a trecut si ziua asta am fost foarte vesel.

         Sper Ca Te-am Ajutat!!!
         Succes Cu Compunerea.

Alexfortuna49: Multumesc pentru coroana younstrutul100
Alte întrebări interesante