Limba română, întrebare adresată de toayla, 8 ani în urmă

compuneti un eseu cu tema ,,Ziua bunicii mele'' .Varog urgent
dau 20 de puncte

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de pasutamorari
2
bunica mea .
Ca si mama ,bunica a fost prima fiinta pe care am zarit-o in preajma mea,agitandu -se si alintandu-ma si cantandu-mi cu un glas pe care,la fel ca al mamei mele,l -am recunoscut si l-am iubit di prima clipa.
Micuta de inaltime,cu parul incaruntitsi ochi caprui plini de dragoste,bunica nu a lipsit niciodata din viata mea.
O iubesc pe bunica chiar si atunci cand vrea sa para severa si aspra,cand imi spune ca nu am voie sa fac una sau alta,atunci cand framanta aluatul pentru placinte,atunci cand ma ia cu dansa in gradina sa plantam flori.
Este minunat sa simti pe langa iubirea mamei si pe cea a bunicii.Oiubire calma asezata,echilibrata si mai presus de orice,vesnica.

toayla: multumesc mult
toayla: ai o imaginatie buna
toayla: ms
pasutamorari: cu mare placere,ma bucur ca am fost de ajutor
Răspuns de asfgkngrfbnvhf
0
Ziua bunicii mele pentru mine este o sarbatoare deosebita , deoarece bunica poarta un rol principal din viata mea. Ca de obicei de ziua ei mereu impreuna cu familia plecam la ea in vizita , pentru ca pentru ea este foarte important sa ne aiba pe noi alaturi in acesta zi spectaculoasa. Mereu in fiecare an noi impreuna cu parintii ii procuram un cadou pentru ea , de exemplu in acest an i-am pregatit o vaza spectaculoasa. Pentru mine bunica este o bogatie ce imi reda mereu bucurii pe fata si multa, multa mancare. -----sper ca te-am fost de ajutor))

toayla: da mersi mult
asfgkngrfbnvhf: cu placere
Alte întrebări interesante