Limba română, întrebare adresată de claudiurugina, 9 ani în urmă

compuneti un mic text in care sa folositi cuvintele:intr-o,intr-un,dintr-o,dintr-un,printr-o.printr-un.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Zara21
20
Intr-o zi.... merg eu cu sora/fratele la un parc de distracții. Într un topogan se el/ea si dintr-o data cade. Nu plânge dar își continuă pofta de distracție. Apoi dintr-un alt topogan cade alt copil... ciudat... Apoi printr-o "magie" toate se strică si nu mai funcționează o perioadă de timp... printr-un miracol s-au repetat singure... de atunci... nu am mai mers la acel parc Sper ca te-am ajutat!
Răspuns de andriesboss92
3
Intr-un moment al unei zile de vara, eu si prietenii mei am mers intr-o mini excursie in padurea din spatele casei mele pentru a culege ciuperci. Am mers noi ce-am mers prin padure si, brusc, dintr-o creanga se aude un zbrrr. Noi am tresarit deodata si cu viteza luminii ne-am indreptat privirea inspre cer. Ce sa vezi, era o randunica care cauta hrana pentru puisorii ei. Dupa ce am mai parcurs vreo 100 de metri am gasit o cioata. iar in jurul ei era un covor de ciuperci care iti faceau cu ochiul sa le culegi cat mai repede, insa, dintr-un tufis se auzeau niste foșfote ciudate. Când am mers să verific am văzut cum 2 iepurași dormeau nestingheriți. Noi, să nu facem prea mare zarvă, am cules repede ciupercile și ne-am continuat frumușel drumul prin pădure.

Seara s-a lăsat încetul-cu-încetul iar noi ne pregăteam să venim spre casă. Când aproape să ieșim din pădure, printr-o scorbură a unui brad bătrân se zăresc doi ochi strălucitori, zici că erau 2 lanterne cu baterii Duracel, care iti dadeau un fior rece pe șira spinării. Noi, așa de tare ne-am speriat încât am început să alergăm printr-un lac din apropiere, numai să scăpăm de acei ochi care parcă de bantuiau.

Din fericire am ajuns acasă și am jurat din acea zi că nu voi mai merge în pădure.
Alte întrebări interesante