Limba română, întrebare adresată de Daceaifacutsefu, 8 ani în urmă

compuneti un scenariu / o compunere, cu unul dintre cuvintele cheie: stea (stele), nava spatiala, timp, planeta, spatiu, cuvantul este la alegere, sa aiba dialog,multumesc anticipat!!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de adrianaftanase
1

Răspuns:

Stelele pe cer

Nu.i asa ca viata e frumoasa? Dar nu.i asa ca noi ny stim s.o traim?Nu stim sa n.e bucuram de micile detalii ale naturii,de micile bucurii ale existentei.

Si eu am fost asa pana cand nu am reusit sa imi deschid ochii mei marunti intr.o lume fabulos de mare.

Tin minte si acum: Eram la bunici.Era vara ,cald, soarele se prelingea pe camul impanzit de armasari si iepe ce se bucurau de timpul acela pasnic.Dar desi afara erau momente de bucurie eu stateam in casa sia uitam pe telefon.Desigur ma informam de lucrurile ce se petreceau peste ocean ,de cum a avansat gaming.ul .

Pe dinafara paream satisfacut de cate lucruri pot gasi pe micul meu dispozitiv cu ajutorul internetului,insa pe dinauntru eram pur si simplu gol.Oricat de fericit paream ca am telefonul inauntru domnea tristetea.

Bunicul intra in odaia mea si spune:

-Nepoate, hai iesi draga de sub patura aia!Hai ca am ceva frumos tare sa.ti arat!

-Nu ,spun eu tare,nu vreau!

-Hai dragule ca tu nu ai mai vazut asa ceva la tine la oras acolo!imi spune bunicul,doar sa imi ridic ochii din ecran.

-Bine!spun eu dezamagit.

Ma dau greoi jos din patul meu cu arcuri si ies pe hol,iar din vestibul afara.Acolo ,in gradina ma astepta ceva mirific ceva ce nici cel mai performant dispozitiv nu.ti poate darui.Afara pe cerul instelat se regaseau toate constelatiile de care auzisem eu vre.o data.Fiecare stea era pusa intr.o ordine unica si oferea un show de nedescris.

Abia atunci am realizat ca eu nu mi.am trait cu adevarat viata pana nu am avut ochi cat sa privesc stelele.


Daceaifacutsefu: multumesc foarte mult !!!!!!!!!
Alte întrebări interesante