Limba română, întrebare adresată de inteligentul79, 8 ani în urmă

Compuneti un scurt text despre cum a fost din clasa 1 b până în clasa a 4 b cum au fost colegii si cum a fost doamna învățătoare. VA ROOG DAU COROANA SI 15 PUNCTE​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de whitewolf77
1

Explicație:

Când am ajuns la școală în clasa 1 nu știam la ce să mă aștept. Nu credeam că toți acești ani vor fi atât de plăcuți și voi întâlni atâtea persoane minunate. Colegii au fost minunați, persoane cu care am petrecut tot timpul în clasele primare. Ei m au ajutat la greu, la fel cum am facut și eu.Doamna învățătoare totuși a fost cu totul altceva. Ea era blândă și ne ajuta pe toți cu mare drag.

Sper că te am ajutat!

Răspuns de alvn
1

Răspuns:

BUNA!Eu sunt Georgiana si vreau sa va spun poveste mea .In clasa 1 b am fost super timida si credeam ca nu o sa ma integrez , dar datorita prietenei mele m-am integrat foarte repede. Unii colegi erau cam rautaciosi si invidiosi  si nu am reusit sa ma imprietenesc asa de bine cu ei ,dar ceilalti erau foarte intelegatori.Asa a trecut mult timp  ,dar cand m-am despartit de doamna invatatore mi-a fost foarte greu .Iar acum sunt foarte bucuroasa deoarece o intalnesc zilnic.

Alte întrebări interesante