Limba română, întrebare adresată de andreicioroba407, 8 ani în urmă

Compuneți un text prin care să ilustrați în maxim 15 enunțuri cum a trecut anul acesta pentru voi!
Aveți în vedere următoarele repere:
1. Așteptări la început de an
2. Trecerea în școala online
3. Emoții la Evaluarea Națională
4. Gânduri la final
Este pentru sora mea mai mică

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Komisarul
1

Răspuns:

Pai sa vedem ce putem spune!

Prima zi de scoala a anului scolar 2020-2021 a adus o noutate in viata mea prin intalnirea cu profesorii si colegii, dupa o peroiada de vacanta. Sincer, as mai fi vrut sa fiu putin in vacanta, deoarece stiam ca va veni o perioada destul de grea.

Totul a fost bine, pana am trecut in online! Deodata am fost pusa in situatia de a ma concentra mai mult, de a fi mai responsabila, dar si un efort sustinut din partea profesorilor. Activitatea in online, mie mi-a  priit, deoarece am fost mai detasata, fiind acasa la mine, reusind sa obtin chiar performante la unele dscipline.

Cu pasi repezi se apropie Evaluarea Nationala, primul meu examen! Sunt pregatita, deoarece am muncit din greu, dar... teama inca exista! Peste 1 zi ma voi confrunta cu marile emotii ( constructive cred)

Cei 4  ani de gimnaziu mi-au dat posibilitatea sa ma dezvolt atat emotional, cat si social si intelectual. Voi trece intr-o alta etapa, a maturitatii deja, cand trebuie sa stiu ce doresc sa fiu in viata. Ramas bun cls a VIII-a!

Explicație:


Komisarul: Daca textul ti se pare mai mare de 15 randuri, redu frazele!
andreicioroba407: mulțumesc!
Alte întrebări interesante