Limba română, întrebare adresată de King99, 9 ani în urmă

Compuneti va rog o compunere de cinci propozitii cu tema Cartea mea preferata


OVIDIUBOSSSS: CE E MA
OVIDIUBOSSSS: ASA ESTE ZIMI CE CARETE ITI PLACE SI ITI ZIC
King99: nimic
OVIDIUBOSSSS: DAMI PUNCTELE
King99: Amintiri din copilarie
dirzu12: Cartea mea preferata este "colt Alb" deoarece in ea este descrisa frumoasa viata a unui catel haski pe nume Colt Alb.Intampalrile prin care a trecut m-au cuprins adanc in lectura si de cate ori m-am izbit de ceva asemanator am realizat ca mi-a fost de folos.nu pot decat sa fiu mandru ca am avut ocazia sa citesc o asa frumoasa carte.
OVIDIUBOSSSS: NICA A FOST LA SCALDAT SI MAMA SA IA LUAT HAINELE
King99: multumesc
Karolina23: Ion Creanga clasicul literaturii romane. El a scris romanul "Amintiri din copilărie".Iubesc să-l recitesc din când in când. El este foarte interesant.In el autorul descrie frumoasa si plina de nebunii copilăria lui
OVIDIUBOSSSS: CU PLACERE

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de nycy
25
Cartea mea preferata este,,Amintiri din copilarie".In aceasta carte ne povesteste despre un copil nazdravan.In aceasta poveste ma regasesc si eu oarecum .Citind rand pe rand din aceasta carte devine tot mai interesanta.
Răspuns de byanka20031003
30

                          CARTEA MEA PREFERATA

Cartea mea preferata este prima carte citita de mine la varsta de 5 ani.Amintiri din copilarie de Ion Creanga a fost cartea care m-a impresionat mereu.Inca am acea carte.Este o carte groasa cu file subtiri.Filele din ea au mai zburat,dar mereu o voi considera cartea copilariei mele.

COROANA???



Alte întrebări interesante