Limba română, întrebare adresată de accrandom543, 8 ani în urmă

considerați ca școala va poate ajuta în viața sa deveniți oameni mari? explicați de ce ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de gameruljoaca0
1

Consider școala ne poate ajuta în viață devenim oameni mari, deoarece în timp, ne putem axa pe un anumit domeniu care ne place. Atunci când vom fi adulți, vom putea avea un serviciu, de unde o putem câștiga bani.

Sper te-am ajutat!


accrandom543: Mersi!
gameruljoaca0: Cu mare drag!
Răspuns de Marialexandra2006
1

Unele materii pe care le înveți la școală nu te ajută absolut deloc în viață. Mai ales jumate din matematică. Educația Civică te ajută înveți cum te comporți în societate. Nici istoria nu este foarte folositoare, majoritatea din copii, mai ales adulți, nu rețin toți anii de domnie sau din războaie.

Educația muzicală o poți pricepe doar dacă vrei mergi la Liceul De Arte, în rest nu cred o vei învăța atât de repede. E frumoasă, dar grea. Religia la fel... Cu ce te ajută? Iisus Hristos s-a născut în Ierusalim trebuie reții, dar restul?

Informatica, sinceră fiu, te ajută cu destul de multe în afară de problemele în pseudocode și de alte tipuri. Te ajută creezi un fișier, pui o poză de fundal (desktop)... În comparație cu Limba și Literatura Română... e cam la fel. Cine te întreabă pe stradă: Ce este adverbul? sau Știi figuri de stil?. Într-un fel, Româna te ajută te exprimi, îți exprimi ideile și opinia despre un text sau o frază și cum vorbești corect gramatical.

În școală, limbile străine sunt și ele importante. Dacă ai planuri de a merge în Anglia sau în Germania, ba chiar în Franța, învață limbile respective! Chiar dacă este greu, încearcă!

Nu vreau dau toate explicațiile pentru fiecare materie, toate sunt în proporție de 90% la fel. Și nu, nu te ajută fii om mare, ci te ajută te cunoști pe tine însăți/însuți! :)


accrandom543: Mersi!
Marialexandra2006: cu placere
Alte întrebări interesante